2011.10.31.
10:31

Írta: ceruza és radír

20 négyzetméternyi tanszer gyűlt össze

Adj egy ceruzát és egy radírt! címmel hirdettünk meg tanszergyűjtő akciót, hogy minden kisiskolás egyenlő esélyekkel üljön először a padba. Összesen 180 ezer forint gyűlt össze, a Gödörnél felállított standnál pedig annyi használt és új tanszert adományoztak, hogy egy 20 négyzetméteres szoba megtelt vele.

A gyűjtésben részt vett a Berzsenyi Dániel Gimnázium, az Eötvös József Gimnázium, a Lauder Javne Iskola, a Városmajori Gimnázium és a Karácsony Sándor Rózsatéri Református Általános Iskola.

Köszönjük minden adományozónak, gyereknek, szülőnek, tanárnak a segítséget!

Az önkéntesek a tanszereket a Sajóbábony, Lak, Homrogd, Igrici, Farkaslyuk, Sáta, Borsodbóta, Sárospatak és Szomolya településekre szállították.

Tekintse meg a tanszerek szétosztásáról szóló videónkat!

 

Az alábbi fotók szintén a tanszerek szétosztásakor készültek.

Köszönjük az önkéntesek munkáját is!

Haris Eszter, Turán Juli, Dunay Márti, Bernáth Lackó, Török Lili, Gyenge Zsuzsi, Kalocsai Kinga, Kápolnai Zita, Thüringer Barbara, Jáger Krisztina, Molnár Noémi, Dés Julcsi, Tóth Julcsi, Vince Dani, Bodnár Mari, Kövesi Ági

Köszönjük a közreműködést az OSI Roma Pride Camp résztvevőinek, a Gödör Klubnak, a Pozsonyi Pagonynak és a Papirda Kft-nek!

Szólj hozzá!

Címkék: tanszer

A bejegyzés trackback címe:

https://ceruzaesradir.blog.hu/api/trackback/id/tr673341380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása